Birgit Voss

Mission

Min mission er at hjælpe mennesker, der føler sig udfordret i livssituationer eller arbejdssituationer til at bevæge sig fra hvor de er, hen til hvor de gerne vil være.

Jeg arbejder holistisk med tanke på det hele menneske og møder dig ligeværdigt og respektfuldt, der hvor du er.

For at kunne rumme det hele menneske har jeg valgt at bygge videre på min sygeplejefaglige baggrund med kinesiologi, og coaching, hvor jeg har specialiseret mig i stress.

Privat baggrund

Privat er jeg gift og mor til tre drenge. Den ældste er en livsglad ung mand med Downs Syndrom. Jeg kender derfor til de følelser, der følger med at være i de situationer, hvor man ikke ved, hvor energien og kræfterne skal komme fra. Den ofte dårlige samvittighed, den opslidende kommunikation med myndigheder og institutioner, samt usikkerheden og sorgen, der rippes op ved hvert skift disse specielle børn skal igennem. Men også glæden og stoltheden, når noget man har arbejdet med i lang tid lykkes.

Når man ikke længere har behov for lægelig eller terapeutisk behandling, er det min erfaring, at coaching kan være gavnligt for at vende bøtten og se tingene i et bredere perspektiv.

Professionel baggrund

Det professionelle liv har bidraget til min ballast med 27 år som erhvervsaktiv med bred erfaring fra den offentlige og private sektor, og hvad det har budt på af udfordringer i op- og nedgangstider. Jeg har primært erfaring indenfor to hovedområder - IT og Sundhedssektoren. På IT fronten har jeg fungeret som IT projektleder de sidste 15 år. Jeg har en sundhedsfaglig baggrund som sygeplejerske og har en stor del af min karriere arbejdet med Sundheds IT.

Jeg har arbejdet i en større IT organisation, hvor jeg bl.a. fungerede som coach og stresscoach.

Da jeg erfarede så gode resultater ved coach arbejdet og derved også selv blev glad, åbnede jeg op for tilgang til private og mindre virksomheder.


book her

Er du klar til at vende bøtten?

Send SMS eller ring til: 25 18 88 55

Send en mail: birgit@vend.dk