Hvad får jeg ud af stress coaching?

Stress kan defineres som den energi, som kroppen skal mobilisere for at ophæve de negative virkninger som omgivelserne påfører os (psykiske belastninger, manglende motion, indtag af mad, drikke- med og uden alkohol, vitaminer, medicin osv.)

En ny undersøgelse med fokus på stress blandt sygeplejersker, hvor flere end hver tredje melder om stress på jobbet konkluderer, at det kan medføre stress for den enkelte, hvis de ikke kan løse de opgaver, som de er ansat til på en ordentlig måde. Næstformand i Dansk Sygeplejeråd udtaler, at "det handler om at kende sine grænser – vide hvornår nok er nok". Hvis du har behov for støtte til at finde ud af, hvornår nok er nok, vil et stress coaching forløb være noget for dig.

Mange der har startet egen virksomhed oplever, at drømmen om at arbejde med det man brænder for og selv at kunne bestemme over opgaverne og balancen mellem arbejde og privatliv vakler. Et stress coaching forløb kan være gavnligt, for at sikre din fortsatte styrke til dette vigtige arbejde.

Stresscoaching handler om forebyggelse eller lindring af stress. Ved længerevarende stress oplever mange, at krop og psyke fungerer dårligere end normalt. Symptomer kan være dårlig søvn, fordi man tænker på problemer hele tiden, uro i kroppen, glemsomhed, anspændthed, kort for hovedet, lettere til tårer, hjertebanken, man orker ikke at være sammen med venner eller familie m.v.

Stress er ikke nogen sygdom, men du kan blive syg, hvis du oplever stress over en længere periode. Der er en hårfin grænse i forhold til at være stresset eller udbrændt og det kan være svært at fornemme, hvornår glasset er ved at være fuldt og det er tid til at vende bøtten.

I et stresscoaching forløb får du redskaberne til at handle på en anden måde, end den du plejer, så du igen opnår energi, glæde og balance i dit liv. Stresscoaching kan sagtens foregå sideløbende med behandling hos læge eller psykolog.

Hvordan foregår det rent praktisk?

Et forløb er typisk fordelt på 6 gange over ca. 3 måneder. Første session varer ca. 1 ½ time og de efterfølgende varer 1 time. Jeg vil fortælle hvad stress er og hvorfor kroppen reagerer som den gør. Du lærer at blive mere bevidst om din stress og hvad det er, der stresser dig. Hvad du kan gøre nu og hvordan du kan undgå at blive stresset fremover.

Allerede fra den første gang vil du være godt i gang med at få stressen ud af kroppen.

Jeg lægger især vægt på at få genoprettet en god søvn, da den er afgørende for, hvordan vi fungerer i løbet af dagen. Det er essentielt både at sove godt og sove nok. Til at understøtte dette, har mange haft glæde af at supplere forløbet med kinesiologi. Derfor vil der altid indgå en eller form for kinesiologisk afbalancering i løbet af en session.

Kvalitet i Stresscoaching forløbet

Da jeg skulle i gang med overbygningen til coaching med specialisering i stress, var der ikke tvivl om, at det skulle foregå hos Danmarks førende stresscoach Bjarne Toftegård med det program, som han gennem årene har forfinet gennem tusindvis af forløb i sin praksis. Dette program bygger jeg videre på og foretager tilpasninger hen ad vejen i forhold til dine specielle behov.


book her

Er du klar til at vende bøtten?

Send SMS eller ring til: 25 18 88 55

Send en mail: birgit@vend.dk