Arbejdsgiverbetalt sundhedsordning

Mange ejere af små virksomheder og deres ansatte døjer med personlige og helbredsmæssige udfordringer. Med kinesiologi kan jeg hjælpe med at stykke ressourcer og udfordringer sammen på en ny måde, der giver energi og mindsker stress, således at alle i virksomheden er i stand til at arbejde og bidrage til sikring af en profitabel forretning.

Sundhedsordningen ’Genvej til sundhed nu’ (www.genvejtilsundhed.nu) er godkendt af Skat og målrettet til virksomheder - også enkeltmandsvirksomheder - der ønsker, at medarbejderne kan skyde en genvej til sundhed gennem kinesiologisk forebyggelse og behandling af skader, sygdomme, lidelser, slid og stress, der er erhvervet i forbindelse med arbejdet.

Det er ikke nødvendigt med en henvisning fra lægen, da det er mig som kinesiologisk behandler, der vurderer om ordningen er en mulighed i det gældende tilfælde.

Det koster kun virksomheden den aktuelle udgift til behandlingen. Udgiften er fradragsberettiget for virksomheden og skattefri for medarbejderen.

Der udfærdiges en kontrakt med virksomhedsejeren for hvert enkelt arbejdsrelateret behandlingsforløb i forhold til, hvad der behandles for og hvor mange gange, der maksimalt må behandles.

Det skal bemærkes, at jeg har tavshedspligt og kan derfor ikke gå i direkte dialog med virksomhedsejeren i forhold til behandlingsforløbets indhold. Efter behov kan jeg deltage i møder mellem arbejdsgiver og medarbejder.

De fleste kinesiologiske behandlinger, kræver flere sessioner og en eller form for opfølgning. For at imødekomme den mest fleksible løsning for dig og dine medarbejdere tilbydes der flere former for klippekort:

Et klippekort på 12 klip, der skal indløses indenfor 12 måneder fra købsdato, tilhører virksomheden og kan benyttes af alle medarbejdere. Pris: 10.200 kr. Beløbet skal være indbetalt, inden behandling kan påbegyndes.

Et klippekort på 6 klip, der skal indløses indenfor 12 måneder fra købsdato, tilhører kontrakten for den enkelte medarbejder. Pris: 5.100 kr. Beløbet skal være indbetalt, inden behandling kan påbegyndes.

Et klippekort på 3 klip, der skal indløses indenfor 12 måneder fra købsdato, tilhører kontrakten for den enkelte medarbejder. Pris: 2.625 kr. Beløbet skal betales senest i forbindelse med første behandling.

Hvis du vil at vide mere om ordningen, er du meget velkommen til at kontakte mig.


book her

Er du klar til at vende bøtten?

Send SMS eller ring til: 25 18 88 55

Send en mail: birgit@vend.dk